Frukt och musik är en bra kombination. Om du inte förstår hur och varför så ska du ta en titt på sloten Music Island som är designad av Novomatic. Novomatic är kända för att skapa slots som håller mycket hög kvalitet. Music Island är en explosion av musik med glamour fast det hela känns humoristiskt tack vare frukterna som också har roliga miner.

Hjulen är som en stor scen och musiken ger dig vibbar av disco. Det gör att du antagligen kommer att bli på gott humör av att snurra på sloten men också att du kan koppla av då du spelar på den. Det blir aldrig nervigt eller obehagligt på något sätt.

När du har kört några omgångar på Music Island så kommer du att känna det lite som att du just har tagit en fruktdrink till tonerna av musik som du blir på gott humör av. Inte illa, inte alls illa!

music island spel

Mer om sloten

Du kommer att se ett rutnät med 5 x 4 rutor. Det är själva hjulen. De omges av en lila ram med stjärnor som liksom skjuter över en himmel. Det finns 50 vinstlinjer och de är fixerade. Det betyder att du alltid måste spela med alla 50 aktiverade. Du kan som minst lägga ett mynt per linje men du kan ställa in värdet på mynten så att satsningen blir lite billigare.

Om du vill satsa max så kan du även göra det. Men maxsatsningen är mycket stor och enbart något för storspelare som har råd att förlora större summor på spel. Du får inte glömma bort att det här är en spelautomat. Det finns ingen garanti för att vinna. Om du har tur så vinner du, om inte så förlorar du. Det är det som du ska göra upp din budget för.

Klicka på spin-knappen för att dra igång spelet då du har ställt in din satsning. Det går också att spela med automatiska omgångar. Det kanske du bör göra om tanken är att du ska slappna av med sloten.

Om du vill att hjulen ska stanna snabbare så ska du dubbelklicka på snurraknappen. Då kommer de att stanna snabbare än vanligt. Men det här är inget som gör att du kan påverka vad det blir för symboler på hjulen. Det kommer spelets slumpgenerator att avgöra.

Frukter som är musikstjärnor

På hjulen så ser du ett gäng frukter. Det här är inga vanliga äpplen och bananer. Frukterna har musikalisk talang och de ser aningen märkliga ut. Tanken är att frukterna ska påminna om stjärnor från olika musikgenrer. När du vinner med en viss typ av frukt så spelas det en liten trudelutt som gör att du förstår vilken typ av musik denna frukt spelar.

Se fram emot körsbär som är sminkade som medlemmarna i Kiss eller varför inte en citron som får dig att tänka på Freddie Mercury. Melonen gillar reggae och ser lite ut som Bob Marley. Plommonet är Coolio. Det finns också en klocka, stjärna och så en lucky 7 på hjulen. Klockan är designad för att påminna om Madonna och så finns det en Elvis wild.

Scatter symbolen kör moonwalk som Micahel Jackson och det är riktigt kul. Men bäst av allt är de vinstchanser som finns på denna slot…

Vad kan du vinna?

Om du har tur så kan du dra in 5000000 gånger insats. Men det kan bli ännu mer med hjälp av expanding wild. Du kan faktiskt få in 20000000 gånger din insats. När det blir en stor vinst så kommer klockorna att ringa och noter täcker skärmen för att fira din vinst. Det här är något som kan få vem som helst att bli alldeles till sig av glädje. Det märks när det blir storvinst på Music Island sloten!

En slot värd att testa

Music Island sloten är väl värd att testa. Den är enkel att komma igång med och den har mycket humor. Med både wild och scatter så kan det bli en massa extra spelunderhållning. Det är som vanligt med slots så att du måste ha tur för att vinna. Men oavsett hur det går så kommer du att ha kul och musiken får dig på riktigt gott humör!