Om man säger att KISS tog musikvärlden med storm så börjar man knappt skrapa på ytan för hur stor deras framgång var. Med sina målningar, långa tungor och rafflande musik så var det fåtal band som kunde mäta sig med dem. WMS tog på sig att försöka uppgiften att återuppliva framgången genom att skapa en spelautomat som baseras på KISS.

Denna spelautomat har en spelplan på 10 hjul och 100 vinstlinjer. KISS var även den första spelautomaten som erbjöd Colossal hjul, med två spel med 5×4 hjul (20 vinstlinjer) och 5×12 (80 vinstlinjer) hjul. Själva bakgrunden är på en stor scen som är redo att spelas på och du kommer få se symboler på bandmedlemmarnas ansikten, Gene Simmons otroliga tunga och ett plektrum. Med ett högkvalitativt ljud och grafik kommer KISS Slot inte göra dig besviken.

Hur spelar jag på KISS Slot?

Innan du sätter igång och snurrar så måste du bestämma hur mycket du ska spela för per snurr. Du har chansen att välja hur många mynt du vill satsa och på hur många vinstlinjer du vill spela. Detta gör att du kommer få möjligheten att spela mellan $0.10 och $5 per vinstlinje och du kan spela för max 1 mynt. Genom att välja sina vinstlinjer så kan du satsa på minst 20 och som högst alla 100. Så om man kollar på totalen så kan du satsa så högt som $250 per snurr men med en chans att vinna hisnande $2 500 (om du lyckas landa på flertalet tungor).

Vad för bonusspel erbjuder KISS Slot?

kiss slot

När det kommer till att erbjuda sina kunder en mängd olika spel så är KISS uppe bland de bästa. KISS Shout It Out Loud agerar som en scattersymbol där du kan få uppleva hela tre stycken olika bonusspel. När du landar på tre eller fler av denna symbolen kommer du tas backstage och du kan välja på Free Spins (antalet free spins du får är bestämt genom hur många logotyper du får på skärmen), Band Prize eller KISS! Alive pick’em bonus. Totalt sett kommer du få minst 8 free spins med en chans att få upp till 20 free spins med en multiplikator på 20.

Ett ytterligare tillägg som du kommer märka är att wilds kan både expandera över ett hjul men även sprida sig till hjulen runtomkring sig, vilket ökar dina vinstchanser markant.

En banbrytande spelautomat som lagt grunden för många andra

WMS gjorde ett väldigt bra jobb när de skapade funktionen Colossal Wild. Detta har gjort så att många andra spelautomater har tagit efter deras exempel och kan erbjuda sina kunder flera funktioner som gör att man inte tröttnar på att snurra hjulen. Genom att erbjuda sina kunder många olika alternativ tillsammans med en nostalgisk känsla så har KISS Slot gjort sig odödliga även när det kommer till spelvärlden. Även om denna spelautomaten har några år på nacken så har den fortfarande en väldigt stor spelarbas och vi tror inte att antalet kommer minska i framtiden, om inget förutsägbart händer.